Opskrifter

Affogato med karamelsauce og chokoladekrymmel

En simpel dessert med inspiration fra den italienske kaffedessert Affogato. Vaniljebudding og kaffemousse toppes med cremet karamelsauce, sprød chokoladekrymmel og festligt guldpynt. 

Til 10 portioner

Budding med vaniljesmag

80 g Dr. Oetker Budding med vaniljesmag - koldrørt med sukker

5 dl letmælk

 

Kaffemousse

70 g Dr. Oetker Mousse au Café

2 ½ dl letmælk

 

Pynt

1 dl karamelsauce

5 spsk. chokoladekrymmel

Gold Glitter Spray og Golden Pearls

Budding med vaniljesmag

Kom kold mælk i en stor skål og tilføj Dr. Oetker Budding med vaniljesmag (koldrørt). Pisk stille og roligt med en elmixer på laveste trin i 2 min. og kom det i en sprøjtepose.

 

Kaffemousse

Kom 2 ½ dl kold mælk op i en stor skål og tilføj Dr. Oetker Mousse au Café. Pisk det sammen i ca. 5 min. med en elmixer på højeste trin og kom det i en sprøjtepose.

 

Sprøjt Dr. Oetker Budding med vaniljesmag og Dr. Oetker Mousse au Café op i portionsglas. Sæt glassene på køl i min. 1 time.

 

Efter afkøling pyntes affogattoen med karamelsauce, chokoladekrymmel, Gold Glitter spray og Golden Pearls.