En simpel dessert med inspiration fra den italienske kaffedessert Affogato. Vaniljebudding og kaffemousse toppes med cremet karamelsauce, sprød chokoladekrymmel og festligt guldpynt.
Til 10 portioner
Budding med vaniljesmag
80 g Dr. Oetker Budding med vaniljesmag - koldrørt med sukker
5 dl letmælk
Kaffemousse
70 g Dr. Oetker Mousse au Café
2 ½ dl letmælk
Pynt
1 dl karamelsauce
5 spsk. chokoladekrymmel
Gold Glitter Spray og Golden Pearls
Budding med vaniljesmag
Kom kold mælk i en stor skål og tilføj Dr. Oetker Budding med vaniljesmag (koldrørt). Pisk stille og roligt med en elmixer på laveste trin i 2 min. og kom det i en sprøjtepose.
Kaffemousse
Kom 2 ½ dl kold mælk op i en stor skål og tilføj Dr. Oetker Mousse au Café. Pisk det sammen i ca. 5 min. med en elmixer på højeste trin og kom det i en sprøjtepose.
Sprøjt Dr. Oetker Budding med vaniljesmag og Dr. Oetker Mousse au Café op i portionsglas. Sæt glassene på køl i min. 1 time.
Efter afkøling pyntes affogattoen med karamelsauce, chokoladekrymmel, Gold Glitter spray og Golden Pearls.