Ananas Carpaccio

Prøv denne lækre Ananas Carpaccio med fromage – en lækker dessert, der udover en lækker fromage med ananassmag, også byder på en smule mørk rom samt stødt ingefær på ingredienslisten.

Til 10 portioner

190 g Dr. Oetker Ananasfromage

5 ½ dl vand

2 friske, skrællede ananas

 

Sukkerlage

250 g sukker

1 dl mørk rom

1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker

1 spsk. stødt ingefær

4 dl vand

  1. Smelt sukkeret i en gryde. Tilsæt forsigtigt rom og vaniljesukker, ingefær samt vand. Kog lagen i ca. 30 minutter.
     
  2. Skær ananassen i meget tynde skiver og læg dem i et jævnt lag i en gastronombakke. Hæld sukkerlagen over og bag ananassen ved 225° C ca. 5 min og lad den køle helt af.
     
  3. 5 ½ dl vand hældes i en skål og dessertpulveret udrøres heri. Dessertpulveret piskes kraftigt med en elmixer 5-10 min på det højeste trin, til det får en let og luftig konsistens.
     
  4. Fordeles i 10 små forme, som stilles i køleskabet.
     
  5. Vend ananasfromagen ud af formen og anret den på nogle skiver glaseret ananas. Dryp med lidt af sukkerlagen og server.