Opskrifter

Ananas Carpaccio

Prøv denne lækre Ananas Carpaccio med fromage  en lækker dessert, der udover en lækker fromage med ananassmag, også byder på en smule mørk rom samt stødt ingefær på ingredienslisten.

Til 10 portioner

190 g Dr. Oetker Ananasfromage

5 ½ dl vand

2 friske, skrællede ananas

 

Sukkerlage

250 g sukker

1 dl mørk rom

1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker

1 spsk. stødt ingefær

4 dl vand

  1. Smelt sukkeret i en gryde. Tilsæt forsigtigt rom og vaniljesukker, ingefær samt vand. Kog lagen i ca. 30 minutter.

  2. Skær ananassen i meget tynde skiver og læg dem i et jævnt lag i en gastronombakke. Hæld sukkerlagen over og bag ananassen ved 225° C ca. 5 min og lad den køle helt af.

  3. 5 ½ dl vand hældes i en skål og dessertpulveret udrøres heri. Dessertpulveret piskes kraftigt med en elmixer 5-10 min på det højeste trin, til det får en let og luftig konsistens.

  4. Fordeles i 10 små forme, som stilles i køleskabet.

  5. Vend ananasfromagen ud af formen og anret den på nogle skiver glaseret ananas. Dryp med lidt af sukkerlagen og server.