Opskrifter

Ananasfromage med kiksebund, bær og hindbær-blåbærsauce

Denne lækre opskrift er simpel og nem at lave  og så smager den skønt! Vores ananasfromage er luftig og har en god smag, så sammensat med friske bær og en crunchy kiksebund er denne opskrift et godt bud på en nem, men god dessert.

Til 10 portioner

15 digestive kiks

100 g smør

1 spsk. kanel

8 ½ dl vand

188 g Dr. Oetker ananasfromage

25 g Hindbær-Blåbær Coulis

30 g sukker

20 brombær

10 hindbær

10 blade frisk mynte

  1. Blend kiks, smør og kanel til en ensartet masse. Tryk massen ud over bunden af serveringsglas og bag den i ovnen i 5 min ved 160° C. Afkøl den.

  2. Hæld 5 ½ dl koldt vand i en skål, der rummer den firedobbelte mængde, og rør fromagepulveret i. Pisk kraftigt med en elmixer i 5-10 min på højeste trin til en let og luftig konsistens.

  3. Sprøjt ananasfromagen i serveringsglas med en sprøjtepose. Stil den på køl, til fromagen har sat sig.

  4. Hæld 3 dl vand i en skål, tilsæt hindbær-blåbær coulis og sukker, og omrør i 1 min med piskeris. Stil frugtsuppen på køl i mindst 10 min.

  5. Servér ananasfromagen med Dr. Oetker Hindbær-Blåbær Coulis, brombær, hindbær og mynteblade.