Opskrifter

Ananasfromage med kokoschips, litchi og mynte

Denne super nemme og lækre opskrift på ananasfromage med blandt andet litchifrugter er perfekt som dessert. Desserten er både en fryd for øjet og for smagsløgene.

Til 10 portioner

5 ½ dl vand

190 g Dr. Oetker Ananasfromage

30 litchifrugter

½ l piskefløde

75 g kokoschips

Frisk mynte

  1. Hæld vand i en skål, der kan rumme 4 gange den anførte mængde. Rør fromagepulveret i. Pisk først på laveste hastighed, derefter højeste trin med en elmixer ca. 5-10 min til en let og cremet konsistens. Kom den piskede fromage på sprøjtepose.

  2. Del litchifrugter i kvarte, og kom dem i bunden af et portionsglas.

  3. Sprøjt ananasfromage oveni, og stil på køl i ca. 1 time.

  4. Pisk fløde til flødeskum, og servér ananasfromagen med flødeskum, kokoschips, litchi og mynte.