Opskrifter

Ananasfromage med ladyfingers og Kahlua

Denne lækre opskrift, som indeholder ananasfromage, kakao og andre lækkerier, er ideel til kaffen. Luftig fromage med ananassmag, der går perfekt med de crispy ladyfingers, desserten også byder på.

Til 10 portioner

190 g Dr. Oetker Ananasfromage

5 ½ dl vand

3 dl Kahlua eller kaffe

2 spsk. kakao

Ladyfingers

100 g æggehvider

2 tsk. flormelis

70 g æggeblommer

1 tsk. hvedemel

  1. Æggehvider og flormelis piskes stive. Mel og æggeblommer blandes, masserne vendes sammen og lægges i "fingre" på bagepapir. Bages ved 160° C i 15 min. Lad dem køle af.

  2. Knus de afkølede ladyfingers let, og overhæld dem med Kahlua eller kaffe.

  3. Pisk ananasfromagen i vandet i 5-10 min, til det får en luftig konsistens.

  4. Læg ladyfinger-massen i bunden af en skål eller et dessertglas, læg et lag fromage ovenpå og fortsæt lag på lag. Drys til sidst med kakao og sæt fromagen på køl min 1 time før servering.

  5. Ladyfingers kan købes færdige, hvis man ikke vil bruge tid på at lave dem selv. Der skal bruges ca. 30 færdige ladyfingers til opskriften.