Opskrifter

Barszcz - Polsk rødbedesuppe med fyldte pastaer

Lækker rødbedesuppe, som er cremet og fyldig. Andre varianter af Ravioli kan også anvendes til denne ret

 

Til 10 portioner

200 g gulerod i tern

200 g persillerod i tern

200 g selleri i tern

600 g rødbeder i tern

1 fed hvidløg, hakket

Olivenolie

2 l vand

20 g Dr. Oetker Grøntsagsbouillon

3 dl creme fraiche 38%

1000 g Dr. Oetker Ravioli Gorgonzola

 

Pynt

Hakket persille

  1. Sautér grøntsagerne i lidt olie, tilsæt vand og kog dem møre. Blend grøntsagerne, og rør creme fraichen i. Damp raviolien 10 min i ovn ved 100 % damp.

  2. Servér den dampede ravioli som garniture til suppen og pynt med persille.

Andre inspirerende opskrifter