Bonderösti med skindstegt ørred

Lækker ret med vores klassiske bonderösti serveret med skindstegt ørred og hokkaido græskar. Se flere opskrifter med bonderösti nederst på siden.

Til 10 portioner

20 stk. Dr. Oetker Bonderösti

2 gulerødder (200 g)

2 løg (250 g)

1 l hvidvin

2 tsk. korianderfrø

200 g smør

1 dl hvid balsamico eddike

60 g sukker

½ hokkaido græskar (250 g)

2 rødløg (250 g)

750 g ørredfilet med skind

5 spsk. friske krydderurter

Salt og peber

  1. Steg de frosne Bonderösti i ovnen ved 220° C i 13-15 min. Skær gulerødder og løg i tern, og kom dem i en gryde med hvidvin og korianderfrø. Kog lagen ind til ca. 2-3 dl.
     
  2. Pisk kolde tern af smør i lagen ved svag varme, til den er cremet. Rør balsamicoeddike og sukker sammen til en lage. Snit græskar og rødløg i tynde skiver på et mandolinjern, kom det i lagen og lad det trække i 10 min. Smag til med salt og peber.
     
  3. Skrab skællene af ørredfileten, og steg den med skindsiden nedad. Vend den til sidst, og lad den få lidt farve på toppen.
     
  4. Anret Bonderösti med skindstegt ørred, sauce nage, råsyltede rødløg og hokkaido græskar og drys med friske krydderurter.