En vegansk chia-budding lavet på mandeldrik og tilsat friske bær og mynte som pynt. Desserten ser super flot ud, er nem at tilberede og har en lækker frisk smag.
Til 10 portioner
Chia-mandel-budding
50 g Dr. Oetker Budding vaniljesmag
75 g brun farin
60 g chiafrø
800 ml vegansk mandeldrik, usødet
30 ml rapsolie
Pynt
150 g hindbær
150 g blåbær
20 g mynte
Chia-mandel-budding
Kom buddingpulver, brun farin og chiafrøene i en skål. Rør ca. 200 ml mandelmælk i.
De resterende 600 ml. mandelmælk og rapsolie kommes i en gryde og koges op.
Tilsæt det tilberedte buddingpulver i gryden med den opvarmede mandelmælk og fortsæt med at småkoge i ca. 2 min. under konstant omrøring.
Ønsker man en tyndere konsistens, kan mere mandeldrik tilføjes efter behov.
Læg nogle af frugterne i glassene og fordel derefter chia-mandel-buddingen jævnt deri. Sæt dem på køl.
Pynt
Pynt med de resterende frugter og mynten inden servering.