Opskrifter

Chia-mandel-budding - vegansk

En vegansk chia-budding lavet på mandeldrik og tilsat friske bær og mynte som pynt. Desserten ser super flot ud, er nem at tilberede og har en lækker frisk smag.

Til 10 portioner

Chia-mandel-budding

50 g Dr. Oetker Budding vaniljesmag

75 g brun farin

60 g chiafrø

800 ml vegansk mandeldrik, usødet

30 ml rapsolie

 

Pynt

150 g hindbær

150 g blåbær

20 g mynte

Chia-mandel-budding

Kom buddingpulver, brun farin og chiafrøene i en skål. Rør ca. 200 ml mandelmælk i.

 

De resterende 600 ml. mandelmælk og rapsolie kommes i en gryde og koges op.

 

Tilsæt det tilberedte buddingpulver i gryden med den opvarmede mandelmælk og fortsæt med at småkoge i ca. 2 min. under konstant omrøring.

 

Ønsker man en tyndere konsistens, kan mere mandeldrik tilføjes efter behov.

 

Læg nogle af frugterne i glassene og fordel derefter chia-mandel-buddingen jævnt deri. Sæt dem på køl.

 

Pynt

Pynt med de resterende frugter og mynten inden servering.