Chokoladebudding med cognac

En chokoladebudding lavet med cognac og med hasselnødeflager og chokoladesauce som pynt. Desserten ser super flot ud, er nem at tilberede og har en rund og fyldig chokoladesmag.

Til 10 portioner

Budding

80 g Dr. Oetker Budding med Chokoladesmag

70 g sukker

9 dl sødmælk

2-3 spsk. cognac

Pynt

1 ½ dl piskefløde

50 g hasselnøddeflager

Dr. Oetker Dessertsauce Choko

  1. Rør lidt buddingpulver og sukker til en jævning i en del af den kolde sødmælk. Bring resten af mælken i kog.

  2. Tilsæt jævningen under kraftig omrøring, og lad buddingen koge op. Lad den koge 1 min for svag varme og under kraftig omrøring.

  3. Smag buddingen til med cognac, fordel i glas og sæt til afkøling mindst 4 timer.

  4. Pisk fløde til flødeskum, og kom en god skefuld i hvert glas. Drys med hasselnøddeflager, og pynt med chokoladesauce. Servér straks og giv ekstra chokoladesauce til.

 

 

 

 

Andre inspirerende opskrifter