Opskrifter

Chokoladecreme med pistacienødder og kirsebærsauce

En lækker og nem dessert der består af en chokoladecreme toppet med pistacienødder og kirsebærsauce som pynt. Desserten ser super flot ud og har en rund og fyldig chokoladesmag.

Til 10 portioner

Chokoladecreme

250 g Dr. Oetker Budding med chokoladesmag - koldrørt med sukker

1 l letmælk

 

Pynt

750 g kirsebærsauce

50 g pistacienødder

frisk mynte

Chokoladecreme

Kom kold mælk op i en stor skål og tilføj Dr. Oetker Budding med chokoladesmag (koldrørt). Pisk stille roligt med en elmixer på laveste trin i 2 min. og kom det i en sprøjtepose.

Sæt cremen på køl i ca. 60 min.

 

Pynt

Sprøjt chokoladecremen op i portionsglas og anret med kirsebærsauce, hakkede pistacienødder og frisk mynte.