Chokoladekage med chokosauce

Lækker chokoladekage med mandelflager og chokosauce på toppen.

Til 15 portioner

175 g smør eller margarine

200 g sukker

4 æg

200 g hvedemel

2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

50 g kakao

½ dl mælk

100 g hakkede mandler

120 g hakket chokolade

50 g ristede mandelflager

Chokosauce

  1. Rør smørret blødt med en elmixer. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt, og rør det til en jævn masse. Rør æggene i ét ad gangen.
     
  2. Bland mel, bagepulver og kakao, og rør det skiftevis i med mælken. Pisk på mellemste trin.
     
  3. Rør til sidst hakkede mandler og chokoladestykker i. Hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 23 x 33 cm), og bag kagen på midterste rille i en varmluftovn ved 160º C i 25 min.
     
  4. Hæld chokosauce over den varme kage og drys med ristede mandelflager.

Andre inspirerende opskrifter