Chokolademuffins med jordbær-rabarbermousse

Super flotte chokolademuffins med mousse med jordbær-rabarbersmag.

Til 10 portioner

1 dl mel

¼ dl kakaopulver

½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver

1 fingerspids salt

50 g smør

¾ dl sukker

¼ Dr. Oetker Gourmet Vaniljestang

½ æg

3 dl sødmælk

60 g chokolade

10 stk. Dr. Oetker Muffinforme

70 g Dr. Oetker Mousse Jordbær-rabarber

2 spsk. hakkede mandler

3 spsk. citronverbena (mynte)

  1. Bland mel, kakao, bagepulver og salt i en skål.
     
  2. Smelt smørret over svag varme, og tag det af varmen.
     
  3. Pisk sukker, vanilje og æg luftigt. Rør smør og ½ dl mælk i æggemassen, og sigt til sidst melblandingen i. Vend hakket chokolade i.
     
  4. Kom massen i kulørte muffinforme og bag dem ved 180° C i 15 min. Køl dem af.
     
  5. Hæld 2 ½ dl mælk i en skål. Rør Jordbær-rabarber moussepulver i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens.
     
  6. Sprøjt moussen oven på de kolde chokolademuffins, og stil dem på køl i 1 time. Pynt dem af med hakkede mandler og citronverbena.