Citronmarengs med citronfromage og citronsirup

Yndefuld og flot anretning er essentielt i denne dessert. Citronmarengs og citronfromage komplimenterer hinanden godt både i udseende og smag. Prøv vores opskrift her, og bliv inspireret!

 Til 10 portioner

Marengs

3 æggehvider

250 g sukker

Fintrevet citronskal fra ½ citron

 

Fromage

188 g Dr. Oetker Fromage med Citronsmag

5 ½ dl vand

 

Citronsirup

½ dl citronsaft

Fintrevet citronskal fra ½ citron

50 g sukker

  1. Pisk citronfromagen i vandet i 5-10 min til en luftig konsistens, og stil den på køl, til den er stivnet.

  2. Pisk æggehviderne stive, drys sukkeret i og pisk, til marengsen er sej. Smag til med citronskal, og sæt 10 marengstoppe på en bageplade. Bag dem ved 120º C i 1 time, og køl dem af.

  3. Kog en tynd citronsirup af citronsaft, citronskal og sukker i en gryde.

  4. Flæk marengsene, og læg dem lagvis med kugler af citronfromage i et glas. Dryp med citronsirup, og pynt med mynteblade før servering.