Creme Tiramisu med Marsala og hjemmebagte ladyfingers

Traditionel italiensk tiramisu med vores egen Creme Tiramisu og hjemmebagte ladyfingers. HUSK: Hvis man ikke selv vil lave ladyfingers, skal man bruge 100 g færdige ladyfingers til denne opskrift.

 

Tips:

Ladyfingers kan købes færdige, hvis man ikke vil bruge tid på at lave dem selv. Der skal bruges ca. 100 g færdige ladyfingers til opskriften.

Til 10 portioner

200 g Dr. Oetker Creme Tiramisu

3 ½ dl sødmælk

3 ½ dl piskefløde

1 dl Marsala

35 g kandiserede kirsebær

10 g kakaopulver

50 g mandariner

15 g chokoladedekoration

10 g friske mintblade

 

Ladyfingers

100 g æggehvider

2 tsk. flormelis

70 g æggeblommer

1 tsk. hvedemel

  1. Hæld mælk, fløde og marsala i en skål, og tilsæt dessertpulveret. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens, og stil den koldt.

  2. Æggehvider og florsukker piskes stift. Mel og æggeblommer blandes. Så vendes masserne sammen. Lægges i "fingre" på bagepapir og bages ved 160º C i 15 min. Lad dem køle af.

  3. Anbring Tiramisu-cremen på en flad desserttallerken, drys med kakaopulver og dekorér med ladyfingers, kirsebær, mandarinbåde, flødeskumsrosetter, mintblade og chokoladestykker.