Filokurve med vaniljecreme

Super dekorative filokurve med vaniljecreme fra vores helt egen budding med vaniljesmag. Visuelt flotte, og den crunchy filodej går godt med den bløde vaniljebudding i midten af kurven.

Til 10 portioner

100 g Dr. Oetker Budding med Vaniljesmag

100 g sukker

1 ½ l sødmælk

2 dl piskefløde

5 plader filodej

50 g smeltet smør

½ dl flormelis

1 tsk. stødt kanel

  1. Pisk buddingpulver, sukker og fløde sammen i en skål. Bring mælken i kog i en gryde. Pisk den varme mælk i jævningen, og kom det hele tilbage i gryden. Bring buddingen i kog ca. 1 min under kraftig omrøring.

  2. Skær hver filo-plade i 6 lige store firkanter. Læg 3 små plader som en stjerne oven på hinanden og pensl med smeltet smør.

  3. Pensl 10 små kokotter eller muffinforme med smeltet smør, og læg/tryk de tre små plader ned i hver form.

  4. Fyld formene med vaniljebudding, og bag tærterne ca. 15 min ved 175˚ C, til de er sprøde og gyldne. Afkøl, drys med flormelis, blandet med kanel og servér.