En dejlig knasende og luftig fragilité er en klassisk dessert. Denne kage er lagt sammen med en cremet kaffemousse og toppet med flødeskum samt friske bær og mynte.
Til 10 portioner
Fragilitébunde
225 g marcipan
1 dl vand
2 ½ dl æggehvide
225 g sukker
40 g Hasselnøddeflager
Kaffemousse
140 g Dr. Oetker Mousse au Café
5 dl letmælk
Pynt
1/4 l piskefløde
400 g hindbær
frisk mynte
Fragilitébunde
Riv marcipanen og pisk det sammen med vand
Pisk æggehvider med 1 ½ tsk. sukker til det er let skummende. Tilsæt resten af sukkeret og pisk æggehviderne helt stive. Rør marengsen sammen med marcipanen.
Smør fragilitémassen ud på 3 stykker bagepapir (3 bunde på ø 28 cm) og drys dem med hasselnøddeflager.
Bag bundene ved 160 °C i ca. 45 min. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle i 30 min. Vend dem om og træk forsigtigt bagepapiret af.
Kaffemousse
Kom kold mælk op i en stor skål og tilføj Dr. Oetker Mousse au Café. Pisk det sammen med en elmixer på højeste trin i ca. 5 min. og kom det derefter i en sprøjtepose.
Saml lagkagen ved at sprøjte Dr. Oetker Mousse au Café imellem lagene. Lad toppen være fri.
Fragilitékagen sættes på køl i 60 min.
Anret lagkagen med flødeskum, hindbær og evt. frisk mynte på toppen.