Opskrifter

Gnocchi m/ sommersalat og kirsebærvinagrette

Flot og smagfuld ret med Gnocchi, sommersalat af popcorn, radicchiosalat, krølsalat og krydderurter samt kirsebærvinagrette.

Til 10 portioner

¼ kg Dr. Oetker Gnocchi

15 modne kirsebær (75 g)

1 tsk. dijonsennep

1 dl. olivenolie

2 spsk. citronsaft

1 fed hvidløg

1 tsk. sukker

2 friske majs (280 g)

120 g radicchiosalat

600 g krølsalat

100 g ramsløg (eller forårsløg)

50 g gedefeta

50 g popcorn

20 ærteskud (20 g)

8 spsk. friske krydderurter (purløg, dild og brøndkarse)

Salt og peber

  1. Steg den dybfrosne Gnocchi i ovnen ved 200° C i 12-15 min.

  2. Udsten, og blend kirsebær sammen med dijonsennep, olivenolie, citronsaft, hvidløg og sukker. Kog majs i letsaltet vand i 10-12 min.

  3. Skær majs fra kolben. Hak salaten groft, og bland den med kirsebærvinaigrette.

  4. Anret salaten med Gnocchi, fintsnittede ramsløg, gedefeta, majs, popcorn, ærteskud og krydderurter.

Andre inspirerende opskrifter