Opskrifter

Gnocchi med asparges og skinkehollandaise

Gnocchi pasta med asparges og skinkehollandaise sauce – cremet og fuld af smag! I retten gøres der også brug af Dr. Oetker Sauce Hollandaise. Se nederst på siden for flere Gnocchi opskrifter.

Til 10 portioner

½ kg Dr. Oetker Gnocchi

1,2 kg hvide asparges

90 g Dr. Oetker Sauce Hollandaise

5 dl vand

200 g kogt skinke

25 g smør

1 stort løg

1 bdt. kørvel

  1. Hæld de dybfrosne Gnocchi i en gryde kogende, letsaltet vand. Giv dem et let opkog, og lad dem herefter simre i 5-6 min. De friske asparges skrælles, snittes og koges ca. 5 min.

  2. Løg hakkes, skinke skæres i små strimler. Begge dele svitses i smør. Kog vandet op, og tilsæt hollandaisesauce granulatperlerne. Lad det koge 2 min. og tilsæt skinke/løgblandingen.

  3. Asparges og gnocchi anrettes på en tallerken, og skinkehollandaisen hældes ved. Drysses med hakket kørvel.