Opskrifter

Gnocchi med kyllingebryst og champignon

En dejlig ret med saftig kylling, de lækreste pasta Gnocchi varianter fra vores eget sortiment samt champignon og carbonara sauce. Se nederst på siden for flere opskrifter og mere inspiration.

Til 10 portioner

1,5 kg Dr. Oetker Gnocchi 

½ kg kyllingebryst i strimler

500 g champignon

Smør

180 g Dr. Oetker Pastasauce Carbonara

1 l vand

  1. Steg de rengjorte og snittede champignon sammen med kyllingestrimlerne. Rør saucepulveret i vand, og giv det et kort opkog. Tilsæt de stegte champignoner og kyllingestrimlerne, og lad det simre et par minutter.

  2. Giv de dybfrosne Gnocchi et opkog i letsaltet vand, og lad dem trække 5-6 min. De er klar, når de stiger til vejrs i gryden.

  3. Servér Gnocchi med kylling og champignonsauce.

Andre inspirerende opskrifter