Gnocchi med lynstegte grøntsager og svinemørbrad

Lækker Gnocchi pasta med lynstegte grøntsager og svinemørbrad. I opskriften er der gjort brug af Dr. Oetkers helt egen hønsebouillon og en smule sherry for ekstra smag. Se mere, og bliv inspireret af flere opskrifter nederst på denne side.

Til 10 portioner

1000 g Dr. Oetker Gnocchi

4 dl Dr. Oetker Hønsebouillon

1,2 kg svinemørbrad

1 dl olie

1 dl sherry (eller kinesisk soja)

2 løg

3 tsk. hakkede, syltede ingefær

4 spsk. eddike

3 spsk. kinesisk soja

6 spsk. tomatpuré

4 stk. gulerødder

300 g hvidkål

300 g blomkål

200 g bønnespirer

  1. Bland olie og sherry. Skær kødet i strimler, og læg det i marinaden. Snit grøntsagerne fint, og pluk blomkålen i buketter. Løg og ingefær lynsteges på en varm pande. Tilsæt kød og grøntsager, og steg det med.

  2. Tilsæt bouillon og soja, og kog retten op (grøntsagerne skal være sprøde). Rist samtidig Gnocchi, og servér med de lynstegte grøntsager og mørbraden.