Opskrifter

Gnocchi med tomatsauce og kødboller

En klassisk omgang pasta med kødboller og tomatsauce! Prøv vores lækre Gnocchi pasta i denne smagfulde ret.

Til 10 portioner

1 ½ gulerod

1 rød peber

2 løg

1 tsk. olivenolie

500 g hakkede tomater

2 spsk. oregano

500 g hakket oksekød, 3-7% fedt

1 æg

5 spsk. hakket persille

1250 g Dr. Oetker Gnocchi

500 g ærter

Salt & peber

  1. Hak gulerødderne, den røde peber og det ene løg groft. Sautér grøntsagerne i olien i en gryde. Kom de hakkede tomater og 1 spsk. oregano i. Lad grøntsagerne simre under låg i 30 min. Blend grøntsagerne til en fin ensartet tomatsauce, og smag til med salt og peber.

  2. Rør det hakkede oksekød med lidt salt, til kødet hænger sammen. Riv det andet løg ned i kødet. Kom æg, persille, 1 spsk. oregano, salt og peber i. Rør det sammen til fars, og form små kødboller af farsen.

  3. Bag dem i ovnen ved 225º C i 7-8 min. Hæld de dybfrosne Gnocchi i en gryde kogende, letsaltet vand. Giv dem et let opkog, og lad dem herefter simre i ca. 5-6 min.

  4. Sæt Gnocchi'erne til afdrypning i et dørslag. Blanchér ærterne i 1 min. i letsaltet vand.

  5. Server Gnocchi'erne og kødbollerne i et fad, og overhæld med tomatsauce. Pynt eventuelt med friske basilikumblade.