Opskrifter

Gnocchi og oksemørbrad m/bearnaisesauce, svampe og tomater

Lækre Gnocchi og oksemørbrad m/ bearnaisesaucen, lækre svampe og tomater. Endnu en klassiker, hvor Gnocchi får sat sit præg på retten – se flere opskrifter nederst på denne side.

Til 10 portioner

½ kg Dr. Oetker Gnocchi

1 l færdig bearnaisesauce

1,2 kg oksemørbrad

1 dl olie

100 g løg i tern

800 g champignon i kvarte

250 g flåede tomater

50 g persille

50 g smør

Salt og peber

  1. Tilbered bearnaisesaucen efter anvisningen. Kødet skæres ud i små medaljoner, krydres med salt og peber og steges lyserødt i olien.

  2. Løg og champignon sauteres i olie, flåede tomater tilsættes, og blandingen smages til med salt og peber. Hæld den dybfrosne Gnocchi i kogende, letsaltet vand. Giv den et kort opkog, og lad den herefter simre ca. 5-6 min. Når gnocchierne er færdige, kommer de op til overfladen.

  3. Persillen sauteres kort i smør, og gnocchierne blandes i. Anret tomat-/champignonblandingen og gnocchierne på tallerkener, læg medaljonerne ovenpå, og hæld bearnaisesaucen ved.