Opskrifter

Gratineret asiatisk fiskefad i flødesauce

Et lækkert asiatisk fiskefad med blandt andet lys fisk, blåmuslinger og rejer. Fisken får selskab af lidt grønt som for eksempel sukkerærter, friske koriander og ingefær. En flot ret med masser af smag fra det asiatiske køkken.

Til 10 portioner

320 g Dr. Oetker Flødesauce

2 l vand

40 g frisk ingefær

3 spsk. gul karrypasta

2 fed hvidløg

1 spsk. st. koriander

1 tsk. tørret chiliflager

2 spsk. sukker

8 kaffir limeblade

4 spsk. riseddike

4 spsk. fiskesauce

4 spsk. soya

600 g lys fisk

400 g rejer

½ - 1 kg blåmuslinger

1 blomkål (500 g)

150 g sukkerærter

175 g gratineringsost

Friske koriander

Frisk mynte

2 ½ lime

  1. Rør saucegranulatperlerne ud i varmt vand, og lad det koge i 2 min. under omrøring. Tilsæt hakket ingefær, gul karrypasta, presset hvidløg, koriander, chili, sukker, limeblade, riseddike, fiskesauce, soya og lad saucen simre under låg i 10 min.

  2. Læg fisk, rejer, blåmuslinger, blomkål og sukkerærter i bunden af et fad, og hæld saucen derpå. Køl let af. Fordel gratineringsost udover, og gratinér det asiatiske fiskefad i ovnen ved 200° C i 25-30 min.

  3. Servér asiatisk fiskefad med brød, lime og friske krydderurter.

    Tips:
    Prøv også at servere Dr. Oetker Tortelloni Spinaci i det asiatiske fiskefad.

Andre inspirerende opskrifter