Opskrifter

Helstegt kalveculotte med Tortelloni Formaggio

Ud med de klassiske kartofler til stegen! Tortelloni Formaggio er pasta med smag af flere oste og er den perfekte kombination til denne ret.

Til 10 portioner

½ kg Dr. Oetker Tortelloni Formaggio

½ kg kalveculotte

300 g skalotteløg

6 dl rødvin

6 bdt. forårsløg

2 spsk. sambal oelek (syltet chilipuré)

6 fed hvidløg

1 l piskefløde

2 bdt. frisk koriander

600 g østershatte

  1. Culotten ridses, krydres med salt og peber og tilberedes efter anvisning. Østershatte rives i strimler, ristes gyldne og tages derefter af.

  2. Skalotteløg og hvidløg hakkes og sauteres, rødvinen tilsættes og det koges ind til en tredjedel. Forårsløgene skæres i ca. 5 cm store stykker og kommes i sammen med fløde, fond og svampe og koges igennem i 3 min.

  3. Til sidst tilsættes chili, hakket koriander, salt og peber. Den kogte pasta vendes i og anrettes i en dyb tallerken. Kødet skæres i skiver og anrettes på toppen af pastaen.

  4. Pynt med lidt grønt, og servér evt. med groft brød.