Hindbærkaviar

Pynt dine kager med hindbærkaviar - nemt og effektfuldt ! 

Hindbærkaviar

3 blade Dr. Oetker Husblas

3 spsk. Hindbærsaft

Dr. Oetker Concentrated Red Colour

1/2 l. smagsneutral olie. Skal have været i fryseren i 1 time

Hindbærkaviar

Udblød 3 blade husblas i koldt vand. Udrør lidt Concentrated Red Colour i 1 spsk. hindbærsaft. Klem vandet ud af husblassen og smelt det sammen med farven og den resterende hindbærsaft i en gryde. Lad det køle af til den er fingervarm. 

Kom gelésaften i en sprøjte, pipette eller sprøjtepose. Dryp små dråber af saften ned i den iskolde olie, der har været i fryseren i ca. 1 time. Tag kaviaren op med en hulske eller hæld olien over i en si. Lad kaviaren dryppe lidt af inden det bruges til pynt. 

Andre inspirerende opskrifter