Hvid chokolademousse med citrongræs og spiselige blomster

En flot udgave af hvid chokolademousse, som toppes med yndige spiselige blomster.

Til 10 portioner

3 dl piskefløde

3 dl sødmælk

2 spsk. hakket citrongræs

170 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat Blanc

 

Citrongræssirup

1 stængel citrongræs

½ dl sukker

½ dl vand

4-5 spiselige blomster (f.eks. tagetes)

  1. Kog piskefløde og mælk op i en gryde med hakket citrongræs, tag den af blusset, og lad den køle ned i ca. 10 min. Kog den op igen, og lad den køle helt ned. Si citrongræsset fra, og hæld væsken i en skål.

  2. Hæld moussepulver i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens. Kom massen på sprøjtepose, og sprøjt moussen i portionsglas. Stil på køl mindst 1 time.

  3. Kom citrongræs i en gryde med sukker og vand. Lad blandingen simre 5-7 min, eller til sukkeret er smeltet, og siruppen er blevet tykkere. Tag gryden af varmen, og lad siruppen trække i cirka 10 min.

  4. Sigt siruppen, og stil den i køleskabet i cirka 1 time.

  5. Servér hvid chokolademousse med citrongræssirup og spiselige blomster.