Jordbærtrifli

Lækker trifli med jordbær af vores helt egen budding med vaniljesmag. Ladyfingers kan købes færdige, hvis man ikke har tid til at bage dem selv.

Til 10 portioner

75 g Dr. Oetker Budding med Vaniljesmag

80 g sukker

1 l mælk

125 g mørk chokolade

600 g jordbær

 

Ladyfingers

100 g æggehvider

2 tsk. flormelis

70 g æggeblommer

1 tsk. hvedemel

  1. Æggehvider og florsukker piskes stive. Mel og æggeblommer blandes. Så vendes masserne sammen. Lægges i "fingre" på bagepapir og bages ved 160º C i 15 min. Lad dem køle af.

  2. Rør buddingpulveret til en jævning sammen med sukker og lidt mælk. Bring resten af mælken i kog. Tilsæt jævningen under kraftig omrøring, og lad buddingen koge kort op. Afkøles i en skål.

  3. Jordbærrene skylles, skæres i mindre stykker og blandes med lidt sukker og hakket chokolade. Ladyfingers knuses. Den afkølede budding røres igennem med piskeris.

  4. Fyld portionsglas med skiftevis jordbær, knuste ladyfingers og budding, og pynt med en ladyfinger og et bær. Ladyfingers kan købes færdige, hvis man ikke vil bruge tid på at lave dem selv.