Opskrifter

Kulørt Gnocchi-pande med mascarponecreme

Lækker, cremet pastaret med Gnocchi pasta og friske grøntsager. Se flere Gnocchi opskrifter nederst på siden.

Til 10 portioner

1,8 kg Dr. Oetker Gnocchi

50 g Dr. Oetker Grøntsagsbouillon

250 g sukkerærter

250 g broccoli

250 g gulerodstrimler

250 g frisk Romanesco kål

½ dl olivenolie

2 hakkede skalotteløg

¼ dl hvidvin

1 l piskefløde

½ dl revet parmesan

250 g mascarpone

Salt og peber

  1. Kog Gnocchi-pastaen i vand tilsat bouillon i 5-6 min. Hæld vandet fra i en beholder.

  2. Sautér grøntsagerne i olivenolie, tilsæt den kogte Gnocchi, og smag til med den kogte bouillon. Sautér løget i en gryde, og lad det koge ind med hvidvinen.

  3. Tilsæt derefter fløden, og lad det reducere. Smag til med parmesan, mascarpone, salt og peber.

  4. Hæld cremen over Gnocchi-panden og servér.