Kylling med perlebyg risotto, ristede Gnocchi og syltede tomater

Denne lækre ret består af kylling, en cremet risotto samt ristede Gnocchi pasta og syltede tomater.

Til 10 portioner

500 g Dr. Oetker Gnocchi

10 stk. kyllingebryst

8 dl perlebyg

400 g peberfrugtcreme

3 dl piskefløde

Ca. 150 g revet ost

Citronolie

Salt & peber

 

Pynt

Grønt (evt. lidt svampe)

Syltede tomater

  1. Perlebyggen skylles og koges ved svag varme i ca. 40 min. Peberfrugtcremen blandes i den varme perlebyg sammen med fløde og ost. Smages til med salt og peber.

  2. Kyllingebryst krydres og steges i citronolie. Gnocchi steges direkte fra posen på pande eller i ovn i olie, indtil de er gyldne.

  3. Kyllingebrystet flækkes på langs og fyldes med perlebyg risotto, anrettes med de sprødstegte Gnocchi og pyntes med syltede tomater.