Opskrifter

Marengs med nødde-espressomousse

Flotte maregnsbunde med nødde-espressomousse, toppet med hasselnødeflager og chokoladespåner. Crispy bund fra fuglereden med en blød og rund smag af chokolade på toppen.

Til 10 portioner

200 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat

½ liter sødmælk

¼ dl kold, meget stærk kaffe

10 stk. Dr. Oetker Fuglereder

 

Pynt

Hasselnøddeflager og chokoladespåner

  1. Dessertpulver og mælk piskes kraftigt i 5 min til en luftig og cremet konsistens, smages til med kaffe og stilles på køl 1 time.

  2. Kom moussen i en sprøjtepose med tyl og fordel den på marengsbundene, og lad dem hvile ca. 30 min, i køleskabet, så de er kolde. Men endelig ikke for længe for så bliver marengsen blød.

  3. Pynt med hasselnøddeflager og chokoladespåner.