Opskrifter

Mazarinkage med hvid chokolade og toppe af limemousse

En klassisk, luftig mazarinkage er altid et hit. Denne udgave er med et twist, da den pyntes med hvid chokolade og toppe af cremet limemousse samt glitter og revet limeskal.

Til 10 portioner

Mazarinbund

200 g smør

250 g flormelis

275 g marcipan

4 æg (æggeblommer og hvider)

125 g hvedemel

100 g kartoffelmel

1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

 

Topping

400g hvid chokolade 

150 g Dr. Oetker Premium Limemousse

2 dl koldt vand (max 25 °C)

 

Pynt

Silver Glitter Spray

Silver Pearls

revet limeskal

Mazarinbund

Rør smør og flormelis til en ensartet masse. Riv marcipanen og pisk den sammen med æggeblommerne. Rør marcipanmassen sammen med smørmassen og tilsæt også hvedemel, kartoffelmel og Dr. Oetker Bagepulver. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.

Smør en springform (ø 28 cm) og bag mazarinkagen ved 180 °C i ca. 45 min.

Afkøl kagen i ca. 20 min.

 

Smelt den hvide chokolade i vandbad. Betræk kagen med chokoladen ved at dyppe den deri eller smøre det ud.

 

Limemousse

Kom koldt vand (max 25 °C) i en stor skål og tilføj Dr. Oetker Premium Limemousse. Pisk først 1 min. ved lav hastighed og derefter 4 min. ved høj hastighed. Fyld limemoussen i en sprøjtepose med en stor stjernetylle.

Sprøjt toppe af limemousse på kagen og stil den på køl i 60 min.

 

Pynt mazarinkagen med Silver Glitter Spray, Silver Pearls og revet limeskal.