Mousse au Chocolat Blanc på kagebund med karamel og hasselnøddekrokant

Lækker og flot dessert med hvid chokolademousse på kagebund med topping af mynte og hasselnøddekrokant.

Til 10 portioner

340 g brun lagkagebund (3 lag)

2 dl Dr. Oetker Dessertsauce Toffee

1 dl hasselnøddekrokant

6 dl sødmælk

170 g Dr. Oetker Mousse au Chocolat Blanc

10 blade frisk mynte

  1. Stik bunde ud af en lagkagebund og kom dem i serveringsglas. Hæld dessertsauce på bunden.

  2. Hæld den kolde mælk i en skål, og rør dessertpulver i. Pisk kraftigt med en elmixer ca. 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens.

  3. Sprøjt moussen i serveringsglas med en sprøjtepose. Stil den på køl i 1 time.

  4. Servér Mousse au Chocolat Blanc med hasselnøddekrokant og mynteblade.