Opskrifter

Ravioli Funghi i carbonara sauce med stegt kyllingebryst

Lækker, cremet carbonara sauce med stegt kyllingebryst går helt perfekt med vores Ravioli Funghi samt krydderurter for ekstra smag.

OBS: Det er selvfølgelig vores egen Pasta Carbonara sauce, der anvendes i retten.

Til 10 portioner

1250 g Dr. Oetker Ravioli Funghi

180 g Dr. Oetker Pastasauce Carbonara

1 l vand

10 stk. kyllingebrystfilet

1½ spsk. tørret timian

1½ tsk. tørret oregano

1 stk. tørret rosmarin

5 spsk. citronolie

5 spsk. frisk timian

Salt og peber

  1. Hæld pastaen i kogende, letsaltet vand. Giv den et let opkog, og lad den herefter simre 3-4 min. Hæld 1 l vand i en gryde, og kog det op.

  2. Rør saucepulveret i, og lade det koge i 2 min. under omrøring. Kyllingebrystfiletten krydres med timian, oregano, rosmarin, salt og peber og steges i ovnen ved 200° C i ca. 20 min, til en kernetemperatur på 75° C.

  3. Servér Dr. Oetker Ravioli Funghi med carbonara sauce, stegt kyllingebryst, citronolie og frisk timian. Drys med friskkværnet, sort peber.

    Tips: Server parmesanost og trøffelolie til.

Andre inspirerende opskrifter