Opskrifter

Ravioli Funghi i cremet hvidvinssauce

Utrolig lækker pastaret med vores helt egne Ravioli Funghi svampepasta – denne ret serveres med en lækker og cremet hvidvinssauce og er drysset med friskkværnet peber som pynt.

Til 10 portioner

1250 g Dr. Oetker Ravioli Funghi

2 skalotteløg (40 g)

2 fed hvidløg

2 spsk. frisk timian

3 spsk. olivenolie

6 dl hvidvin

1 l fløde

300 g pancetta (eller bacon)

3 spsk. frisk merian

Salt og peber

  1. Hæld pastaen i kogende, letsaltet vand. Giv den et let opkog, og lad den herefter simre 3-4 min. Hak skalotteløg og hvidløg fint og sautér i olivenolie sammen med timian. Hæld hvidvin på, og reducér til det halve.

  2. Hæld derefter fløde på og reducér, til saucen er cremet. Smag til med salt og peber.

  3. Steg pancetta sprødt i ovnen ved 200° C i ca. 7-8 min, og læg på fedtsugende papir.

  4. Vend Dr. Oetker Ravioli Funghi i hvidvinssaucen, og servér sprød pancetta og merian til. Drys med friskkværnet, sort peber.