Opskrifter

Ravioli Gorgonzola med jomfruolivenolie og friske krydderurter

Lækker Ravioli Gorgonzola med jomfruolivenolie og friske krydderurter. Fuld af smag og tilsat en smule citronsaft for friskhedens skyld.

Til 10 portioner

1250 g Dr. Oetker Ravioli Gorgonzola

1 dl jomfruolivenolie

1 dl citronsaft

2 skalotteløg (40 g)

100 g parmesanost

5 spsk. friske krydderurter

Salt og peber

  1. Hæld pastaen i kogende, letsaltet vand. Giv den et let opkog, og lad den herefter simre 3-4 min. Snit skalotteløg i ringe, og høvl parmesanost i spåner.

  2. Servér Dr. Oetker Ravioli Gorgonzola med jomfruolivenolie, citronsaft, parmesanost og blandede friske krydderurter. Drys med friskkværnet, sort peber