Opskrifter

Ristede Gnocchi med årstidens grøntsager

Lækre Gnocchi pasta ristet på panden med hvidløg og vendt i årstidens grøntsager. Endnu en variant fra vores Gnocchi produkter. For flere opskrifter se nederst på siden.

Til 10 portioner

1 kg Dr. Oetker Gnocchi

750 g friske/frosne årstidens grøntsager

Lidt smør/olie

Hvidløg

Salt

Peber

Friske/frosne krydderurter

  1. Varm panden op, og tilsæt fedtstof. Gnocchierne tages direkte fra fryseren og ristes gyldne på panden med hvidløg.

  2. Tilsæt grøntsager efter eget valg (og årstid), og steg dem, til de er gennemvarme. Smag til med salt og peber. Ved servering tilsættes krydderurter, og retten serveres med groft brød.

    Tips: Brug en pesto i stedet for krydderurter. Smag retten til med dine egne krydderier fra hylden: karry, paprika, taco spice m.v.