Opskrifter

Thaisuppe med rødfisk, Tortelloni Spinaci og papayacreme

Lækker suppe fyldt med masser af smag fra fiskeben, løg, porre, thaisauce og rødfiskfilet.

Til 10 portioner

2 kg fiskeben (lys fisk)

3 skalotteløg (60 g)

4 fed hvidløg

1 porre (200 g)

1 persillerod (100 g)

¼ selleri (250 g)

3 spsk. olivenolie

1 flaske hvidvin (tør)

1-2 laurbærblade

8 hvide peber korn 

20 g frisk ingefær

½ rød chili

15 g citrongræs

1 spsk. fishsauce (thaisauce)

1 ds. kokosmælk (400 ml)

¼ dl piskefløde

½ papaya

500 g rødfiskfilet

500 g Dr. Oetker Tortelloni Spinaci

2 lime

4 spsk. kørvel

  1. Brun fiskeben og grøntsager let af i olivenolie i en suppegryde. Hæld hvidvin i gryden, og tilsæt vand, til det netop dækker fiskeben og grøntsager. Kom laurbærblade og peberkorn i, og lad fiskesuppen koge i 20 min.

  2. Hæld suppen igennem en si, og kassér fiskeben og grøntsager. Hak ingefær og rød chili, og kom det i suppen sammen med citrongræs og fishsauce. Reducér suppen i 30 min. Kom kokosmælk og fløde i, og reducér suppen i yderligere 20-30 min. Smag til med salt og peber.

  3. Skræl papaya, og tag kerner ud. Kom den i en blender, og blend den til en creme. Smag evt. til med citronsaft. Skær rødfiskfilet i passende stykker, og porchér den i suppen sammen med Tortelloni i 3-4 min.

  4. Servér den færdige thaisuppe med papayacreme, limebåde og et drys af kørvel.