Opskrifter

Tortelloni Formaggio i kålrabisuppe med stegte østershatte

Lækker kålrabisuppe med Tortelloni Formaggio for mere smag. Til denne ret kan en anden variant af Tortelloni-familien også bruges alt efter ønske.

Til 10 portioner

500 g Dr. Oetker Tortelloni Formaggio

6 fed hvidløg

6 spsk. rapsolie

7 skalotteløg (175 g)

2 porrer (300 g)

½ kålrabi (350 g)

¼ selleri (125 g)

2 spsk. æblecidereddike

33 cl hvedeøl  

Hønsebouillon

3 l vand

1 spsk. frisk timian

½ l piskefløde

1 bundt brøndkarse

1 dl creme fraiche 18%

1 kg østershatte

10 spsk. hakket purløg

Salt og peber

  1. Klargør grøntsagerne, skær dem i rustikke stykker, og sautér dem sammen med presset hvidløg i 3 spsk. rapsolie i en suppegryde.

  2. Kog de 3 l vand op i en anden gryde og pisk hønsebouillonpulveret i med et piskeris. Tilsæt æblecidereddike, øl, bouillon og frisk timian til de sauterede grøntsager. Lad suppen simre i en time, og blend den til en fin konsistens.

  3. Hæld fløde i, og smag suppen til med salt og peber. Hak brøndkarse, og bland det sammen med creme fraiche. Smag til med salt og peber.

  4. Hak østershatte, krydr med peber og steg dem gyldne i 3 spsk. rapsolie. Porchér Tortellonien i suppen i 3-4 min.

  5. Servér kålrabisuppe med stegte østershatte, Tortelloni Formaggio, brøndkarsecreme og purløg.