Opskrifter

Tortelloni Formaggio med chili-oksekød

De lækre Tortelloni Formaggio ses her med lækkert chili-oksekød. En smagfuld ret til de mere udfordrende smagsløg. Grad af stærkhed kan varieres efter ønske.

Til 10 portioner

50 ml solsikkeolie

½ kg oksekød i tern

400 g hakket løg

50 g hakket grøn chilifrugt

50 g hakket rød chilifrugt

2-4 fed hvidløg

Ingefær

Spidskommen

Oregano

2 laurbærblade

5 dl vand

20 g Dr. Oetker Grøntsagsbouillon 

½ l flåede tomater

Paprika

½ kg Dr. Oetker Tortelloni Formaggio

50 g rød peberfrugt i tern

  1. Svits kødstykkerne på alle sider i solsikkeolien, tilsæt de hakkede løg og sautér dem. Tilsæt chilifrugterne, hvidløg og krydderierne og supplér med en bouillonterning. Hæld en halv liter vand i gryden, og lad det hele simre ved svag varme i 30 min. Omrør jævnligt.

  2. Tilsæt flåede tomater. Krydr med paprika, og lad retten simre i 45 min. Hæld om nødvendigt lidt mere vand ved. Pastaen dampes 5-6 min ved 100 % damp og anrettes på tallerkener.

  3. Det færdige kød og peberfrugterne fordeles ovenpå. Husk at tage laurbærbladene op inden servering.