Opskrifter

Tortelloni Formaggio med røget laks, hytteost og croutoner

Frisk og lækker pastasalat med Tortelloni Formaggio, røget laks, hytteost og sprøde croutoner. En flot ret med nem tilberedning!

Til 10 portioner

1250 g Dr. Oetker Tortelloni Formaggio

100 g rød quinoa

2 skiver rugbrød

6 spsk. olivenolie

100 g baby salatmix

4 spsk. citronsaft

1 avocado

450 g hytteost

1 bakke karse

200 g røget laks

6 spsk. friske krydderurter

Salt og peber

  1. Hæld den dybfrosne Tortelloni Formaggio i letsaltet, kogende vand. Giv den et kort opkog, og lad den simre ca. 1 min. Køl den let af.

  2. Kog quinoa, til de spirer i letsaltet vand i ca. 20 min. Skær rugbrød i passende croutoner, og rist dem gyldne på en pande i 2 spsk. olivenolie.

  3. Vend baby salatmix i 4 spsk. olivenolie, citronsaft, salt og peber. Skær avocadoen i passende stykker.

  4. Servér Tortelloni Formaggio et fad med baby salatmix, quinoa, avocado, hytteost, karse og røget laks. Drys med friske krydderurter.

Andre inspirerende opskrifter