Opskrifter

Tortelloni Formaggio med svampe, hvidvinssauce og blåbær

Flot og lækker ret med Tortelloni Formaggio pasta med svampe, hvidvinssauce og lækre, friske båblær. Se flere opskrifter med Tortelloni Formaggio nederst på siden.

Til 10 portioner

2 kg Dr. Oetker Tortelloni Formaggio

3 spsk. olivenolie

2 skalotteløg (50 g)

2 fed hvidløg

2 tsk. frisk timian

5 dl hvidvin

6 dl piskefløde 38%

350 g bøgehatte

350 g kantareller

2 citroner

5 spsk. purløg

5 spsk. kørvel

200 g blåbær

100 g parmesan

Salt og peber

  1. Hæld den dybfrosne Tortelloni Formaggio i kogende letsaltet vand. Giv den et kort opkog, og lad den herefter simre ca. 1 minut.

  2. Kom olivenolie i en gryde, og sautér hakket skalotteløg, fed hvidløg og frisk timian. Tilsæt hvidvin, og reducér til det halve. Tilsæt piskefløde, og reducér, til saucen begynder at creme. Smag til med salt og peber.

  3. Halvér og krydr bøgehatte og kantareller med salt og peber. Rist dem på en pande i en smule olivenolie. Lav julienne af skallen fra citronerne, og blanchér den i letsaltet vand i 4-5 min.

  4. Servér Tortelloni Formaggio med hvidvinssauce, ristede bøgehatte og kantareller, citronjulienne, purløg, kørvel, blåbær og flager af parmesanost.

    Tips:
     Hæld dråber af hvid trøffelolie over ved servering.