Opskrifter

Tortelloni med skindstegt torsk og rødvinssmør

Tortelloni Formaggio ses her som bund til et stykke skindstegt torsk med lækkert rødvinssmør og blandede grøntsager som bønner, squash og ærter.

Til 10 portioner

1200 g Dr. Oetker Tortelloni Formaggio

10 stk. torsk med skind

5 løg

3 fed hvidløg

200 g grønne bønner

200 g ærter

1 stk. squash

Olie

Balsamico

Skal af 2 citroner

 

Rødvinssmør

1 l rødvin

Hakkede, grønne krydderurter

10 stilke citrontimian

5 spsk. honning

1 kg smør

10 forårsløg

  1. Start med at tilberede rødvinssmørret: Snit forårsløg, citrontimian og bland i en gryde med rødvinen. Reducér til en glace. Tilsæt honning, kog ind og tilsæt smørret. Skær løg og grøntsager. Sautér i olien, og tilsæt balsamico. Kog det op.

  2. Blanchér den dybfrosne Tortelloni i kogende, letsaltet vand. Steg torsken. Server pastaen med grøntsagerne, drys med krydderurter og læg torsken ved siden af.

  3. Hæld rødvinssmørret over retten, og pynt med citronskal.