Opskrifter

Tortelloni salat á la Napoletana

Super let og enkel ret med vores Tortelloni Spinaci. Med salater som julesalat og lollo rosso og friske peberfrugter har denne salat udover en god smag også et flot visuelt udseende. For at se flere opskrifter med pasta sortimentet, se nederst på siden.

Til 10 portioner

1 kg Dr. Oetker Tortelloni Spinaci

400 g lollo losso salat

400 g julesalat

100 g flåede tomater

300 g gule peberfrugter i tern

10 g frisk basilikum

10 g persille

 

Italiensk dressing

½ dl hønsebouillon

1 spsk. olivenolie

2 spsk. rødvinseddike

2 tsk. dijonsennep

1 fed hvidløg

1 tsk. frisk timian

Salt

Peber

  1. Bland alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg, og ryst godt. Optø pastaen og marinér den i en del af dressingen. Bland den resterende dressing med tomat, peberfrugt og persille til en kraftig salatsauce.

  2. Anret salaten, og hæld den marinerede pasta og salatsaucen henover. Pynt med frisk basilikum og persille.

Andre inspirerende opskrifter