Opskrifter

Tortelloni Spinaci med feldsalat, grillet tunfisk og gratineret gedeost

Lækker og frisk salat af med Tortelloni Spinaci, feldsalat, grillet tunfisk og gratineret gedeost. Retten er pyntet med tørrede blåbær, ristede pinjekerner og friske krydderurter.

Til 10 portioner

1250 g Dr. Oetker Tortelloni Spinaci

2 rødløg (250 g)

8 spsk. olivenolie

500 g frisk tun

1-2 dl sesamfrø

50 g pinjekerner

100 g feldsalat

4 spsk. citronsaft

200 g gederulle

100 g tørrede blåbær

6 spsk. friske krydderurter

Salt og peber

  1. Skær løgene i både, vend dem med 4 spsk. olivenolie og salt, og bag dem i et ildfast fad i ovnen ved 200° C i 13 min. Køl dem af.

  2. Hæld den dybfrosne Tortelloni Spinaci i letsaltet, kogende vand. Giv den et kort opkog, og lad den simre ca. 1 min. Køl let af. Skær tunen i passede stykker, drys med sesam og grill dem på en grillpande.

  3. Rist pinjekerner gyldne. Vend feldsalat i olivenolie, citronsaft, salt og peber. Skær gederullen i passende stykker og gratinér dem i ovnen ved 200° C i 3-4 min.

  4. Servér Tortelloni Spinaci i et fad med feldsalat, bagte rødløg, grillet tunfisk og gratineret gedeost. Drys med tørrede blåbær, ristede pinjekerner og friske krydderurter.