Bagepulver

Bagepulver er et hævemiddel, der tilsættes dejen for dels at gøre kager og bagværk luftigere, dels at få dejen til at hæve. Under bagningen udvikler det hvide pulver kulsyre, som danner små porer og derved gør dejen luftig.

Den angivne mængde bagepulver fordeles jævnt i melet.

1 kg bagepulver til 33 kg mel

Hævemiddel (dinatriumdiphosphat (E 450), natriumhydrogencarbonat (E 500)), majsstivelse.

Kan indeholde spor af ÆG, MÆLK/LAKTOSEGLUTEN og MANDEL, PISTACIE-HASSEL- og VALNØD.

  PER 100 G
Energi 386 kJ
91 kcal
Fedt 0,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 22 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 0,1 g
Salt 22,1 g

Kan indeholde spor af ÆG, MÆLK/LAKTOSEGLUTEN og MANDEL, PISTACIE-HASSEL- og VALNØD.

Kollistr. 10 x 1 kg (10 pakker à 1000 g)
Varenummer: 1-39-201001
EAN: 4008241100103