Vegetarisk krydderurte-pastarør med cremet fyld af ricotta og spinat. Leveres forkogt og dybfrossen.
Kombiovn: Kom lidt sauce i et gratinfad eller en gastrobakke (højde 65 mm), læg de dybfrosne Cannelloni i og hæld sauce henover, så de er helt tildækket. Drysses med revet ost og bages i en forvarmet kombiovn i 25-30 min ved 180° C (30 % damp).
Alternativ tilberedning: Læg de dybfrosne Cannelloni i et smurt fad og damp dem i 10-12 min ved 100° C
(100 % damp) Anret og serveres med sauce til.
4 x 2,5 kg; Hver pose indeholder 48 stk. á 52 g (70 % fyldandel).
Der er 4 poser pr. karton = 192 stk.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
23 % RICOTTA OST, vand, 16 % spinat, durum HVEDESEMULJE, fedtfattig KVARK, modificeret kartoffelstivelse, kartofler, OST, ÆGGEBLOMMEPULVER, ÆGGEHVIDEPULVER, krydderurter, farve (gulerodsekstrakt), rapsolie, krydderier (hvidløg, løg), jodsalt (salt, kaliumiodat), kartoffelstivelse, sukker, rasp (HVEDEMEL, salt, gær), aroma.
PER 100 g | |
---|---|
Energi | 637 kJ 151 kcal |
Fedt | 4,3g |
heraf mættede fedtsyrer | 2,0g |
Kulhydrat | 20g |
heraf sukkerarter | 2,2g |
Protein | 7,7g |
Salt | 1,4g |
RICOTTA, HVEDESEMULJE, KVARK, OST, ÆGGEBLOMMEPULVER, ÆGGEHVIDEPULVER, HVEDEMEL.
Kollistr. 4 x 2,5 kg
Varenummer: 1-39-206231
EAN: 4001724623120