Produkter

Gnocchi

Klassisk, italiensk kartoffelspecialitet uden fyld.

Kombiovn: Kom den dybfrosne Gnocchi i en perforeret 1/1 GN-form og kog den i en forvarmet kombiovn ved 100° C (100 % damp) ca. 20 - 25 min.
 

Pande: Rist pastaen på en varm pande, til den bliver sprød og let gyldenbrun.


Gryde: Hæld den dybfrosne Gnocchi i kogende, letsaltet vand. Giv den et kort opkog og lad den simre 5 - 6 min. Gnocchi er serveringsklar, når den kommer op til overfladen.

4 x 2,5 kg; Hver pose indeholder ca. 455 stk. pasta à 5,5 g.
Der er 4 poser pr. karton = ca. 1820 stk.

Vand, 20% kartofler, majsstivelse, 15% kartoffelmosflager, rapsolie, modificeret kartoffelstivelse, HVEDEMEL, jodsalt (salt, kaliumiodat), vegetabilsk fedt (kokos, shea), ÆGGEHVIDEPULVER, rissemulje, fortykningsmiddel (guargummi), sukker, gurkemeje.

 PER 100 g  
Energi930 kJ
221 kcal
Fedt7,6g
heraf mættede fedtsyrer3,1g
Kulhydrat35g
heraf sukkerarter0,8g
Protein2,6g
Salt1,2g

HVEDEMEL og ÆGGEHVIDEPULVER.

Kollistr. 4 x 2,5 kg
Varenummer: 1-39-206200
EAN: 4001724620020