Husblas guld

Husblas guld er Dr. Oetkers kvalitets husblas. Den er dejlig nem at blødgøre og opløse i både varme og kolde væsker. Bladet er tyndere end de almindelige husblas blade, og dermed nemmere at arbejde med.

Dosering:
Læs altid doseringsvejledningen på pakken, men der er et par tommelfingerregler, der kan være gode at følge, hvis man ønsker at lave sin egen opskrift.

10 æg = 10 blade husblas
1 l fløde = 10 blade husblas
1 l frugtsaft = 15 blade husblas

eller

Løs gelé = 10-12 blade pr. 1 l væske
Fast gelé = 16-18 blade pr. 1 l væske

 

Tilberedning:

  1. Det tilsvarende antal blade lægges i blød enkeltvis i koldt vand i ca. 5-7 min.
  2. Ved varme retter røres den opblødte og knugede husblas direkte i den varme væske. Husblassen opløses øjeblikkeligt.
  3. Ved kolde retter (også ved fløde) opløses den opblødte og knugede husblas i en lille varm gryde (OBS: det må ikke koge). Derefter røres den kolde væske gradvist over i den smeltede husblas (OBS: dette på ikke gøres omvendt). 
  4. Lad retten sætte sig i min. 2-3 timer på køl. 

Retter med gelatine hvori der benyttes frisk kiwi, ananas, papaya eller figner lykkes ikke. (Blanchér frugterne først eller anvend frugter fra dåse)

Nettovægt: 1 Kg. ca. 500 blade

100 % spiselig gelatine* til madlavning og desserter.

*Svin 

Kan indeholde spor af Svovldioxid og sulfitter

 PER 100 G   
Energi1444 kJ
336 kcal
Fedt0,6 g
heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat0 g
heraf sukkerarter0 g
Kostfibre0 g
Protein83 g - 91 g
Salt1 g

Kan indeholde spor af Svovldioxid og sulfitter

Kollistr.: 25 x 1000 g
Varenummer: 1-54-213113
EAN: 5701073131138