Produkter

Husblas halal

Med Dr. Oetker Husblas halal bliver det lettere at imødekomme gæsternes stigende ønsker og krav til husblassens oprindelse. Dr. Oetker Husblas halal er lavet på okse og anvendes på samme måde som konventionel husblas i både det salte og søde køkken.

Dosering:
Læs altid doseringsvejledningen på pakken, men der er et par tommelfingerregler, der kan være gode at følge, hvis man ønsker at lave sin egen opskrift.

10 æg = 10 blade husblas
1 l fløde = 10 blade husblas
1 l frugtsaft = 15 blade husblas

eller

Løs gelé = 10-12 blade pr. 1 l væske
Fast gelé = 16-18 blade pr. 1 l væske

Tilberedning:

  1. Det tilsvarende antal blade lægges i blød enkeltvis i koldt vand i ca. 5 min.
  2. Ved varme retter røres den opblødte og knugede husblas direkte i den varme væske. Husblassen opløses øjeblikkeligt.
  3. Ved kolde retter (også ved fløde) opløses den opblødte og knugede husblas i noget varmt vand. Derefter røres den kolde væske gradvist over den varme gelatine - pas på ikke at gøre det omvendt.
  4. Lad retten sætte sig i min. 4 timer på køl.

Nettovægt: 1 kg, ca. 300 blade

100 % spiselig gelatine fra okse til madlavning og desserter.

 PER 100 G   
Energi1516 kJ
357 kcal
Fedt0 g
heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat0 g
heraf sukkerarter0 g
Kostfibre0 g
Protein89 g
Salt1,2 g

Kollistr.: 25 x 1000 g
Varenr.: 1-44-242526
EAN: 9008200118212