Dessertpulver til en fyldig og rund kaffemousse.
Mousse au Café kan tilberedes med den mælk du foretrækker, dog vil det selvfølgelig påvirke konsistens og smag.
Hvis du ønsker at bruge moussen til lagkager anbefales det at bruge halv fløde og halv sødmælk.
Bemærk: Ved tilberedning af større mængder bør moussen piskes kraftigt i min. 5 minutter for at få det bedste resultat.
70 g dessertpulver blandet med 0,25 l mælk = 5 portioner á 60 g.
140 g dessertpulver blandet med 0,5 l mælk = 10 portioner á 60 g.
280 g dessertpulver blandet med 1 l mælk = 21 portioner á 60 g.
1000 g dessertpulver blandet med 3,6 l mælk = 76 portioner á 60 g.
Sukker, glukosesirup, palmefedt, gelatine (okse), modificeret kartoffelstivelse, maltodextrin, emulgator (E 472b), 3,7% tørret kaffepulver, MÆLKEPROTEINER, fortykningsmiddel (carrageenan), salt aroma (indeholder LAKTOSE).
Kan indeholde spor af ÆG, GLUTEN, MANDLER, HASSELNØDDER, VALNØDDER, PISTACIENØDDER.
PER 100 G | |
---|---|
Energi | 1773 kJ 422 kcal |
Fedt | 12g |
heraf mættede fedtsyrer | 9,6g |
Kulhydrat | 63g |
heraf sukkerarter | 49g |
Protein | 11g |
Salt | 0,52g |
MÆLKEPROTEINER.
Kan indeholde spor af ÆG, LAKTOSE, GLUTEN, MANDLER, HASSELNØDDER, VALNØDDER, PISTACIENØDDER.
Kollistr. 6 x 1 kg
Varenummer: 1-39-250543
EAN nr: 4006733012569