Produkter

Mousse au Café

Dessertpulver til en fyldig og rund kaffemousse. 

Mousse au Café kan tilberedes med den mælk du foretrækker, dog vil det selvfølgelig påvirke konsistens og smag.
Hvis du ønsker at bruge moussen til lagkager anbefales det at bruge halv fløde og halv sødmælk. 

  1. Den passende mængde mælk hældes i en skål.
     
  2. Den anførte mængde dessertpulver røres i.
     
  3. Pisk kraftigt med en elmixer i ca 5 min på højeste trin til en let og cremet konsistens.
     
  4. Portioneres og stilles i køleskab mindst 1 time.

Bemærk: Ved tilberedning af større mængder bør moussen piskes kraftigt i min. 5 minutter for at få det bedste resultat.

70 g dessertpulver blandet med 0,25 l mælk = 5 portioner á 60 g.

140 g dessertpulver blandet med 0,5 l mælk = 10 portioner á 60 g.

280 g dessertpulver blandet med 1 l mælk = 21 portioner á 60 g.

1000 g dessertpulver blandet med 3,6 l mælk = 76 portioner á 60 g.

Sukker, glukosesirup, palmefedt, gelatine (okse), modificeret kartoffelstivelse, maltodextrin, emulgator (E 472b), 3,7% tørret kaffepulver, MÆLKEPROTEINER, fortykningsmiddel (carrageenan), salt aroma (indeholder LAKTOSE).

Kan indeholde spor af ÆG, GLUTENMANDLERHASSELNØDDER, VALNØDDER, PISTACIENØDDER.

  PER 100 G
Energi 1773 kJ
422 kcal
Fedt 12g
heraf mættede fedtsyrer 9,6g
Kulhydrat 63g
heraf sukkerarter 49g
Protein 11g
Salt 0,52g

 

MÆLKEPROTEINER.

Kan indeholde spor af ÆG, LAKTOSE, GLUTENMANDLERHASSELNØDDER, VALNØDDER, PISTACIENØDDER.

Kollistr. 6 x 1 kg
Varenummer: 1-39-250543
EAN nr: 4006733012569